Archive for August, 2010

daily news

August 10, 2010

1st entry 1 Ramadhan 2010.

* sunyi sebab duduk sorang-sorang dalam rumah. Cuti MC 2 hari.Itu pun cuti tipu.Kesian emak aku kena buat surat MC tipu. heaven =)

Fuck Engte*x!!

Habis jamban  rumah aku sental dgn berus sampai putih sbb bosan sangat xtahu apa nak buat.

Tahniah untuk abang aku, Mohd Nadzmy yang sudah berumahtangga. Walau  dia sampai 4x lafaz akad nikah kena ulang depan kadi.

Ok esok puasa.

Esok jugak aku ada class. EnvironMENTAL Management. Subjek yang paling aku tak faham Prof Parfu Kari tu ajar. Aku rasa macam nak ponteng. BUKAK PUASA KAT RUMAH LAGI BEST. *sob sob sob.berbuka sorang-sorang

Aku tak tau la macamana aku bleh handle time orang sibuk-sibuk balik office pergi bazar cari makan, aku plak sibuk drive pergi class. Cakap pasal class, aku satu apa pun tak sentuh lagi. Exam bulan 10.

Malas aku nak mengarut panjang. * saja ambik kick start untuk tulis blog balik. blog ialah diari aku.itu jer. ada orang nak baca ke tak,

ADA AKU KESAH???

Advertisements