Archive for January, 2008

buka baju_koyak baju_ pastu terbang

January 31, 2008
Superman
I can’t stand to fly
I’m not that naive
I’m just out to find
The better part of me
I’m more than a bird…
I’m more than a plane
More than some pretty face beside a train
It’s not easy to be me
Wish that I could cry
Fall upon my knees
Find a way to lie
About a home I’ll never see
It may sound absurd…
but don’t be naive
Even Heroes have the right to bleed
I may be disturbed…
but won’t you conceed
Even Heroes have the right to dream
It’s not easy to be me
Up, up and away…away from me It’s all right…
You can all sleep sound tonight
I’m not crazy…or anything…
I can’t stand to fly
I’m not that naive
Men weren’t meant to ride
With clouds between their knees
I’m only a man in a silly red sheet
Digging for kryptonite on this one way street
Only a man in a funny red sheet
Looking for special things inside of me
It’s not easy to be me.
bestkan lagu nie…
lagu febret aku sepanjang zaman nie…
so hargailah diri kamu secukup2nya…
kita xbleh jadi orang lain untuk puaskan hati orang…
orang lain xbleh harapkan kita selalu bagi yang terbaik…
kita kan manusia….
ada kalanya kita buat some mistake….
ape2 pun….kita dah jadi yang terbaik untuk diri kita…
kita dah cuba beri yang termampu…
kalau orang kat luar sana still xpuas hati lagi….
kita mengalah la…
mengalah doesnt mean we loose…
dats wut we called
life……
Advertisements

[ =0 ]

January 31, 2008
Finch
Letters to You
Can’t you see that I wanna be there with open arms?
It’s empty tonight
And I’m all alone
Get me through this one
Do you notice I’m gone?
Where do you run to so far away?
I want you to know that
I miss you, I miss you so
I want you to know that
I miss you, I miss you
so I’m writing again, these letters to you
On much I know
But I’m not sleeping and you’re not here
The thought stops my heart
Do you notice I’m gone?
Where do you run to so far away?
I want you to know that
I miss you, I miss you so
I want you to know that I miss you,
I miss you so
No more looking
I’ve found her
I want you to know that
I miss you, I miss you so
I want you to know that
I miss you, I miss you
I’ve gone away
dedicate to sumone who give me dat such nice song n also da lyrics…
i miss u so…. =)

tootiredtoolate

January 30, 2008

“letih xbleh blah”…macam ayat orang tu yang perasan jadi orang kl…
“panat” …bak kata housemate aku selaku orang Dusun sabah…hehehe
“tok rok cetongg”…bak kata roomate aku selaku orang Tgenanung…
“letih nok mapuhhh”…bak kata aku orang kelate…

ayat2 tu la yang mampu describe diri aku for dis past few days..
got test…2 dah settle…esok ngan lusa ada 2 lagi….
…test…test….
sape2 yang ada tittle student kat depan tu…
mesti ngeri dengar ayat tu…
kalau ada yang suka ngan ayat tu…
aku rasa maybe ada suis yang longgar kat otak dia…
xpun dia masa kecik dah memang azali dilahirkan bengong…hehehe…
aku normal….

smalam test hidrologi…
malam tadi test environment…
dua2 test nie buat aku xcukup tido….
akibatnya….
dua hari berturut2 aku xpegi class pagi…hehehe…credit untuk aku… =p
aku xdapat main game kat laptop aku…
aku xdapat dengar lagu2 febret aku…
aku xda selera nak makan nasi….(kerugian besar tuuuuu)

erm…
malam nie aku xnak study…
aku nak study esok jer….
bagila otak aku rehat skit…
aku penat….
aku bila dah penat…akibatnya aku jadi moody….

erm…
kepada budak2 kat umah aku nie…
yang tadi terkena tempias aku time moody tadi….
im sorry….xsengaja…
sorry la sebab aku jerit2 tadi cari charger bateri laptop aku….
sape yang terkena tadi….sorry again….
n yang pasal petang tadi pun….
im sorry gak…
act aku penat….
penat sangat2 arini…


erm….
lupa nak gtau…
tadi masa test…
aku jumpa my aisyah….
cuteeeeeeeeeeee!!!!!
aku xperasan pun dia tadi…
tiba2 rumate aku gtau aisyah ada kat depan….
terus aku xbleh cncentrate wat test….
credit kat seluar kotak2 dia pakai malam nie….hehehehe.. =p
mcm biasa la..dia beli kat petaling street…

aku penattttttttttttt!!!!!!!
jgn buat aku moody ok….
aku gigit punggung sorang2 nanti baru tau….
bersedia untuk berbaris tau time aku nak gigit tu…
barisan biar lurus skit….

nowords

January 30, 2008

al-Fatihah buat keluarga allayarham Loloq…
Aku pun baru tau pasal kematian allayarham pun lepas baca blog otherhalf aku.. .takut plak bila teringat tentang mati…bila2 masa jer ajal kan datang menjemput kita…

erm…
bercakap pasal allayarham nie..baru semalam aku baca paper ckp dia dah selamat dari menjalani pembedahan buang darah beku kat kepala..jest keadaan beliau masih koma…
aku minat jugak dengan allayarham…
paling2 aku minat zombie kampung pisang…
gaya allayarham yang macam rockers time tu…memang lawak giler…
bleh plak dia bawak gitar merah dia memanjang atas belakang even kena kejar ngan zombie tu…hehehe….

erm….
memang aku terkejut gak la….
sampaikan roommate aku yang tengok post blog otherhalf pun xpecaya loloq dah xda…
semoga roh allayarham Loloq selamat dan dipermudahkan segala urusannya…
Amin.. =)