Archive for the 'kementerian kesihatan' Category

daily news

August 10, 2010

1st entry 1 Ramadhan 2010.

* sunyi sebab duduk sorang-sorang dalam rumah. Cuti MC 2 hari.Itu pun cuti tipu.Kesian emak aku kena buat surat MC tipu. heaven =)

Fuck Engte*x!!

Habis jamban  rumah aku sental dgn berus sampai putih sbb bosan sangat xtahu apa nak buat.

Tahniah untuk abang aku, Mohd Nadzmy yang sudah berumahtangga. Walau  dia sampai 4x lafaz akad nikah kena ulang depan kadi.

Ok esok puasa.

Esok jugak aku ada class. EnvironMENTAL Management. Subjek yang paling aku tak faham Prof Parfu Kari tu ajar. Aku rasa macam nak ponteng. BUKAK PUASA KAT RUMAH LAGI BEST. *sob sob sob.berbuka sorang-sorang

Aku tak tau la macamana aku bleh handle time orang sibuk-sibuk balik office pergi bazar cari makan, aku plak sibuk drive pergi class. Cakap pasal class, aku satu apa pun tak sentuh lagi. Exam bulan 10.

Malas aku nak mengarut panjang. * saja ambik kick start untuk tulis blog balik. blog ialah diari aku.itu jer. ada orang nak baca ke tak,

ADA AKU KESAH???

Advertisements

daily news

November 28, 2009

ada ke tak penyapu yang boleh sapu benda dah berhabuk nie?

aku nak pinjam kejap..

daily news

March 6, 2009

sygarbun

“apa benda aku rasa ko sejak akhir2 ne period matyie”

ntah la yok.lepas satu-satu.
bosan pon ada.
period la nie.
keluar air putih.

raya #29

October 29, 2008

gua kena tembak ngan 4 orang penyelia..
nyawa-nyawa ikan gua tarik nafas tadi..
semalam gua dah prepare peluru ngan pistol..
tapi gua dulu kena tembak ngan meriam..

gua kat depan duk bla bla bla bla bla sensorang..

“mr.nadzri” katanya en.fahmi..

“erk..yes i am..”gua dalam nada seyakin boleh..

“your knowledge about concrete is weak”

gua diam..

“nadzri..oo nadzri..awk punya mix proportion concrete bla bla bla bla bla is…. “..en Zurisman komplen..

“erk..” gua dlm hati..

“nadzri..awk punya bla bla bla bla bla”..en Muiz..

“erk..”

“ishk..jangan la marah dia..nanti dia takut nk jawab..” puan Nurazwa..

sebelum gua blah, gua sempat senyum kat puan Nurazwa..
sbb dia jer yang baik ngan gua..
kesian kan gua..

*teori gua pagi tadi, kalau pakai hensem2 masa present, mesti xkena soal banyak..
sungguh- sungguh xboleh pakai..