Archive for April, 2009

daily news

April 30, 2009

HAHAHAHAHA! uiii.mak suka nyah. sukaaaaa..

4 tahun nyah mak kat sini.mak pun tak harap mak datang balik.even paper 2P cam cibai, mak harap lulus la nyah.mak bukan apa, sejak dari sem lepas lagi,masa ambik paper 3P pon mak dapat markah paling rendah dalam kelas.19/50 nyah.malu mak.HAHAHAHA!

sem nie 2P.lagi senang orang duk cakap, tapi kalau dah nama paper cibai,pusing tang mana pon,angpa mekup dok sapu bedak satu muka pon, satgi orang kenai gak ang tu cibai.HAHAHAHA!

ponat eh eden.ponat.

duk kalut kira hari bila aku nak blah dari parit king neh.minggu depan ari sabtu aku balik.

ehek,ehuk,ehup..8hari lagi. HAHAHAHAHA!

nanti dah tak leh tengok muko depa-depa semua.

sedih pon ada.pejam celik pejam celik.4 tahun dah.

HAHAHAHAHA!

*contoh manusia kurang tidur

daily news

April 29, 2009

aku sekarang nie sibuk.malam ada game manchampionster united lagi.pagi-pagi lagi aku dah suruh budak-budak manchampionster united datang warming up.memandangkan aku ada pusingan kelayakan kat dewan F2 esok, aku sempat ada kat sana untuk sesi training jer.

“dah..dah..lu semua lari start sini, masuk gurun sahara,cross ikut italy, lu lalu depan rumah maurinhobodo, kencing atas anjing dia, pastu lu lari masuk paris,stop kat kedai nasik ayam haji ali,pusing 12 round kat situ ,patah¬† sini balik, cross ikut mexico,ambik simpang kanan pkul 3,masuk ikut zimbabwe,jumpa emak drogba,gua nak lu semua tumbuk perut mak dia sbb lahirkan anak yang takda kualiti, suka menipu buat-buat jatuh,pastu lu lari pegi¬† jumpa dengan pakcik ladang jagung kat sana, belok kiri depan umah dia,lu cross lagi sampai mesir, pastu terus masuk laut merah berenang balik sini “,

“sesi latihan bagus.pemain semua tunjukkan tahap konsisten 100%.kecuali tevez dengan nani yang tak sempat sampai balik ke old trafford sebab kena baham ngan anakonda dekat sempadan uganda,shortcut xnak lari jauh.sape suruh xnak jumpa pakcik jagung “, aku semasa menjawab soalan interview dengan ESPN.

wayne_rooney_by_manohead

ketika artikel ini ditulis, pemain-pemain arsengal dilihat cuba merogol jurulatih mereka sendiri dengan menggunakan alat sulit plastik berbentuk kepala cendawan gergasi yang dipercayai milik pemain chelshit, didier drogbah transnasional.

apa-apa pun kita tunggu saja keputusan untuk malam ini.

lu kalah, gua malu.

daily news

April 25, 2009
doyeh: spurs 2-0 man u
doyeh: sek2 meroh sumat blakow male neh
beetlebum_86: 1-0
doyeh: hahaha
doyeh: 2-0
doyeh: latest result
doyeh: bodo
doyeh: sek mu aku rse sbb ado berbatov
doyeh: men supo khalid jmlus
doyeh: haha
beetlebum_86: bia la kaloh pun
beetlebum_86: xdop rejeki ore oyak
doyeh: padey la
doyeh: malah doh kecek psal bola male ni
doyeh: mjur chelsea meney
doyeh: trubat ckit
doyeh: hhaahahahahahahaha

doyeh1

doyeh: tido aku
doyeh: frust molek

*sila-sila..jangan malu jilat pungung sendiri.

daily news

April 21, 2009

1_899175101l1

BFP4043 23/4/09 2.30PM F2 ATAS
BFP4053 27/4/09 2.30PM F2 ATAS
BFC 4062 28/4/09 2.30PM F2 BWH
BFP 4023 30/4/09 9.00AM F2 BWH

akhir kato,
CICOH BUDU NGA IKE TAWAR LA.
sekie.