Archive for June, 2010

daily news

June 4, 2010

Kesian blog aku. Agaknya dah masuk sebulan aku tak menulis.Bukan ada orang baca pun.Kalau ada hanyalah ‘Dia’..Obesiti..hehehe

Selepas sebulan.Plan aku nak berhenti kerja agak terbantut sedikit sekarang. Aku baru jer dapat sambung aku punya Master kat Uitm Shah Alam. Ntah la, aku pun tak tau lagi either aku nie dah prepare ke belum untuk jadi student balik. Kadang-kadang rindu jugak aku time study dulu-dulu. Tapi itu dulu, ada kawan kat sebelah untuk teman aku study, tanya benda yang tak faham. Tapi sekarang aku hanya sorang-sorang. Siapa nak buat assignment nanti? Nanti kalau aku nak tiru camna nanti? Kalau aku tak datang class, siapa nak tolong signkan attendance?

Last sekali…Tujuan apa aku ambik master pun aku tak tahu.. =)