Archive for the 'mucha gracias my familia mucho hombre' Category

daily news

September 20, 2009

19/9/1986-19/9/2009

“yie..happy birthday..may God bless you..all the best in your life..insyallah.”

huh..sebab takda orang nak wish kan aku punya besday, keyboard laptop takyah bayar kalau tekan, internet dah free, so aku wish untuk diri aku sendiri.

senang citer.

besday tahun nie aku dapat ape je..just satu parfume Giorgio Armani,Armani Code..tu pun aku sendiri yang buat muka tak malu mintak dengan kakak aku.tunggu aku nak beli sendiri, memang tak mampu la..harga pun dekat cecah RM300..baik aku buat belanja makan.

heppy besday to you..

heppy besdayyyyy tooooo youuuuuu…treng deng deng..

Advertisements

29.03.09

March 28, 2009

19114295

ma and abah.i love u all.

29.3.09
ma.heppy besday.
doakan semoga ma sihat,panjang umur, murah rezeki,sihat memanjang,ada anak-anak soleh solehah,menantu cantik-cantik,cucu ramai,sempat pergi Mekah,ada duit banyak,gaya mak datin,kurangkan naik angin,jangan makan makanan tinggi lemak,kolestrol,kurangkan manis ma,sentiasa jogging,senyum mesti panjang,masak banyak-banyak demi anakmu yang sentiasa lapar di perantauan ini.

dan ma.terima kasih atas kasih sayang yang ma curahkan selama 23 tahun yie hidup.

ma.hadiah xmampu nak beli.kak la beli lancome.share-share nama.bila lagi ma, yie adik beradik nak bantai duit gaji kak la.

ma.anakmu ini sedang mengalami masalah kegawatan ekonomi global.
ma faham-fahamlah sendiri.

dan dan dan dan

tidak lupa juga kepada Nor Dalim @ Oja Felina yang disana,
ntah dia sedar ke tidak kewujudan blog aku ini,

heppy besday, sweet 23.
kurangkan garang or bekim tidak bertempat,sila diet,sila ajak aku lagi kalau ada open house since aku sudah jatuh hati dengan nasi dagang buatan mama dia,sila belanja aku makan since kamu tidak pernah belanja aku dengan bini num 1 makan free, sila jadi lawyer yang terkenal,sila kurangkan muka serius bila mengumpat,sila duduk diam dalam satu hari since aku sudah tak larat nak baca aktiviti makan angin dia dalam setiap tulisan blog.

semoga Dalim bahagia disamping insan tersayang.
oh Zafran,sampai hati potong line aku.


1_360225870l
ma.kenalkan.isteri num 2.versi hyperaktif.

omg

March 16, 2009

tutt..tutt..aku tengok handpon buruk aku.
tertera satu msg;dari num yang tiada dlm handpon aku.

“yie..i beli hs baru.e71. =)”

number siapa?
oooo..my lovely sis..
sorry.semua num my pham aku terdelete sebab gatal-gatal tangan ter’reset’ memory handpon.

berapa harga tu? aku reply.

“dalam RM1600 jer”

nokia-e71

biasa la.orang dah bekerja.takkan aku nak cemburu.
duit dia.hak mutlak dia.
yang penting, aku tidak pernah mintak walau satu sen pun.
ada.tapi semua aku cancelkan.
kasi peluang untuk my sis enjoy dengan duit gaji dia.
after penat siang malam belajar dulu-dulu.
aku cukup sahaja dengan belanja abah kirim bulan-bulan.
tapi.

aku pun nak jugak handset tu!!

konbo day

August 28, 2008

pic time abg aku konvo aritu..
aku next sem..yeh yeh!!!

ecece..muka bangga da grad..neway congratz!!
bunga tu family i beli ok..xmain cabut2 belakang nie..
“anak sulung ma grad doh nie..”
pink lady :tgk..samo dop muko aku nga abe aku??mesti la laim..
mrs.idayu a.k.a menantu sulung che nawi..
kaki tu..lamo ker tingga kasut sajo pahni..
erm..nie time kakak aku konvo master dia kat UKM..
aku xda time nie…why..
Finishing School SHIT Programme..
wooo..muko banggo tu..neway..congratz gop!!
mr.wafi a.k.a menantu kedua che nawi and nadzri..hehehe..
adik aku yang kat UPM..mr.TET (nama glamer)