Archive for June, 2008

uhhhhhh..

June 18, 2008

hon..hon..petttttt..ecece..da sampai kampung..yeyeyeye..

meh cni..meh cni..olololo anak mama da balik..olololo bucuk..bucuk…
olololo..masyam bau anak mama nie..

haih..akibatnya aku terpaksa jalan macam seekor itik..

doakan aku selamat sampai tau..
amin..
Advertisements

haih..cultural shock or wut

June 18, 2008

haih..
kdg2 teringin gak aku nk pegi belajar oversea mcm orang2 lain..
erm ntahla…maybe rezeki aku kat sini..aku terima..aku langsung xrasa menyesal..

erm..
bila buka jer page student2 malaysia or kawan2 aku yang belajar kat obersea nun, terkejut beruk aku..beruk pon xda terkejut cam aku..aku jer yang lebih2..
kebijaksanaan korang tu memang la aku akui..
haih..dulu korang2 semua bolehla dipanggil mat skema kn ..
dengan rambut tersikat rapi belah tepi..
dengan rambut belah tengah macam line jalan raya..
tapi bila da belajar kat sana..
perlu ker korang semua rambut panjang2?
cam penyapu pun ada muka aku tgk dengan rambut camtu..

maybe da jadi style kot..
jeles ker aku act?xda la..aku just rasa lawak la..
cam adik beradik mister Bean pon ada aku tgk..

cam sama ngan dieorang jer aku tgk..

eleh…

June 17, 2008

bacaan untuk kaum adam sahaja..yang lain..ignore jer la..
********************


Naib Canselor Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), Prof. Dr. Aminah Ayob berkata, lebih mengejutkan lagi trend penguasaan golongan itu dalam bidang teknikal termasuk kejuruteraan di universiti awam kian merosot dan kini didominasi pula oleh pelajar perempuan.
”Untuk kelayakan ke bidang perguruan sahaja, sebanyak 70 peratus dikuasai pelajar perempuan… di manakah pelajar lelaki?
”Trend kekurangan pelajar lelaki ini sebenarnya tidak di UPSI sahaja, tidak juga dalam kursus bahasa dan perguruan, tetapi meluas di seluruh universiti yang turut meliputi bidang profesional dan teknikal,” katanya kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.

***************************
mana pelajar lelaki??
erm ada la wei..try pegi tengok kat kedai- kedai mamak..mesti ada kat situ..komfem la..
skunk kan musim euro..muehehehe..
benda camni pon nk bising..dah xda benda ker nk masuk paper lagi??
“sebanyak 70 peratus dikuasai pelajar perempuan… di manakah pelajar lelaki?”
eleh..dah nama pon cikgu..memang la sesuai ngan pompuan..xkan nk suh dieorang keje jadi buruh member ngan mat2 indon, nk suh jadi sarjan askar plak..kang kalau kene tembak ngan peluru M16 kat situ, baru la xda zuriat..muehehehe
pompuan blajar tinggi2 pon..tumbuk sambal belacan kat dapur gak nanti2..muehehe..
ape2 pon..
men lead the world la..

hepy besday dad

June 17, 2008

abah..hEpPy BesDaY8399..hehe..tiba2 plak plat num kreta turbo @ F1 aku enterframe..sweet 53 la..sweet lagi even dah 53 ponnnn!!!..erm yie doakan semoga abah panjang umur..murah rezeki..sihat sokmo2 la..then…ur the best DaD act, terbaikkkk!!!muah..muah…cam gedik plak aku..doakan semoga anak- anak abah berjaya dalam hidup..

Allah bless my family..amin..