Archive for April, 2008

2007/2008

April 30, 2008

tepat jam 5.00 ptg tadi…
selesai sudah paper engineer and society aku…
bermakna selesai sudah pengajian aku pada semester nie…
bila aku kira- kira balik..sudah 6 semester aku kat batu pahat nie…
macam- macam benda aku lalui sepanjang sem nie…
xlarat aku nak tulis kat sini…
biarlah ngan benda tu…

aku hanya harapkan…
agar aku berkesempatan untuk menghabiskan baki 2 lagi semester aku kat sini…
insyallah…
bye2 sesi 2007/2008!!!



even pada semester ini aku xda la cemerlang sangat…wink***!!

man u glory…

April 29, 2008
kasi belasah barca cukup- cukup yer abg ronaldo…
aritu dah kalah ngan chelsea fu** da blues…xkan game nie nak kalah jugak…wat malu orang kampung kita jer…
go go go go go go!!!!!!
kalau kalah malu aku nanti post entry nie…..ngeh3….

ohw

April 28, 2008

Aku menyampah…
cukup-cukup sakit hati dengan manusia yang hanya tahu pentingkan diri mereka…
Golongan ini memang cukup arif@pakar@profesional dalam mempergunakan manusia lain jika mereka mempunyai masalah yang ada kaitan dengan diri mereka…
tapi apabila mereka berada dalam mood good performance@prestasi@puncak, mereka tidak memandang langsung golongan dibawah mereka..even bagi aku kamu tidaklah sehebat mana sangat pun…
mereka lupa orang yang pernah menolong mereka…hanya kerana mahu pentingkan diri mereka supaya mereka tidak jatuh….
kepada golongan ini…yang terasa dengan tulisan ini…
tolongla..tolongla jangan buat muka bangga kamu…muka hipokrit kamu depan aku…
kenapa?
kerana aku merasa amat- amat jijik…seolah-olah aku melihat seketul tahi manusia yang lengkap berpakaian seperti manusia- manusia lain..
fuck u off la..ok? =)

daily news

April 28, 2008

Petang yang panas..
5.24.19s

sy** : yie..perempuan mana ko suka?
yie: semua aku suka..suka yang cantik-cantik la…suka yang macam mana tu? bengong jugak ko nie tanya soalan camtu..
sy**:maksud aku, yang ada dara or yang dah ada pengalaman…
yie: huish…ntah…mana aku tahu…
sy** : bgtau la…
yie: hidup nie bukan just nak sex memanjang jer sy** oiiiiiiiii…kalau semua nak sex jer, xda la plak orang cipta baju ngan seluar..semua bogel jer…xda la plak aku susah2 study…duk buat sex jer 24 jam…yer x?hehehehe…best2…
sy**: aku tanya pendapat ko jer…kalau ko la..ko suka yang macam mana..
yie: ermmmm…kebas semua kot…hehehehe..ntahla…tengok pada keadaan…maksud aku jodoh…even she still virgin or not, its not a measure yard 4 us la nak decide perempuan tu baik or tak…
sy**: maksud ko macam mana..
yie: yer la..kalau dia tu still virgin, tapi bila dah kahwin esok2, prangai macam setan…slalu buat ko marah, xda guna gak kan…and kalaula dia tu dah xvirgin, and dia dah insaf, ko kahwin esok2..dia buat ko rasa bahagia, xkan ko nak lepaskan perempuan macamtu…terima la jodoh kita tu seadanya…tapi aku, kalau boleh…mesti la nak yang still virgin lagi…tapi kalau dah jodoh aku sebaliknya…aku terima…yang penting aku bahagia…
sy**: biar betul ko pikir sampai macam nie yie…1st time aku tengok ko educated, serius camni…
yie: aku rasa aku xnak kawin la..nak jadi gay…xpun aku nak jadi pendita..duk bertapa dalam gua..pakai kain guni buat baju…
sy**: nie la yie yang aku kenal…bagus2…
yie:?????????