Archive for May, 2008

ooooo

May 29, 2008

skunk nie…
pusing sana..pusing sini…
pusing depan..pusing belakang..
tengok atas..tengok bawah..
mesti aku ada jumpa ayat “self**h”..
kenapa skunk nie…
hehehehehe…ntah…
aku perlukan “penganalisis data” aku sentiasa ada di sebelah aku skunk…
tolong aku cari semua yang tersurat dan yang tersirat..
so bleh aku reka cerita khayalan aku…
nanti kamu semua boleh gelak2 macam setan…
macam aku skunk nie… =)

son of bitches

May 27, 2008

to makhluk yang slalu kutuk awek gua..
cakap yang bukan2…
dahla…wat malu jer..
dahla kamu tu dikenali dengan imej alim..warak..”islamiah”
tapi bagi aku kamu tu xda alim sangat…
alim apa camtu kan..kalau asik wat fitnah jer…
so aku rasa kamu patut sangat menjadi babi…
xpun jadi beruk ker…
xpun ko jadi anak haram jer yang ibu ko tu asik gila nak memanta*t 24 jam…
dari ko sibuk dengan urusan orang lain, baik ko pegi cari ayah kandung ko..
kalau jumpa la kan…
ntah2 masa tu mak ko main ngan negro, myanmar,vietnam…
sedih aku tengok ko…
kalau ko xpuas hati..ko dtg la sini eh cari aku..
xpun kalau ko nak aku dtg kat tempat ko, aku ok jer…
ksian ko ngan mak ko kan….
dua2 khunsa,,dua2 ketagih nak wat se*x…
kima*k lu laaaa… =)

remote tv aku

May 16, 2008

en A: kamu nak bercakap pasal gajah..tapi kamu sendiri xtahu apa sebenarnya gajah tu..
en Y: aduh..saya tahu cik..
en A: kalau saya cakap gajah tu ada belalai..mesti kamu tanya saya nanti..belalai tu apa..
en Y: ala cik..
en A: xda..xda..kamu ambik buku nie 11 biji..kamu jangan balik rumah..kamu pegi kat mana2 dalam u nie..kamu pegi baca..saya tahu..kamu balik, kamu mesti xbaca nya..

2hari berturut2 aku tido ditemani dengan buku2 yang setebal bata konkrit setiap satu..
then hari nie aku pegi jumpa lagi..
apa yang aku dapat??

en A: saya suruh kamu cari pasal gajah..tapi kamu explain pasal kambing plak..
en Y: arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!

my otherhalf @ city

May 13, 2008


almost 2 years..bukan almost..sudah 2 tahun laa…
macam- macam benda aku dah buat ngan kamu sorang…
kamu menangis..aku xpujuk..kamu merajuk..aku buat xtahu..kamu marah..aku senyum..
kamu ketawa..aku buat- buat muka blur..itu kamu..
aku marah..kamu cepat2 diam..aku buat lawak..kamu cakap “xlucu ponn!!”..
aku senyum..kamu pun senyum..aku suka benda tu..kamu xsuka benda tu..
kamu suka coke..aku xsuka coke..
aku makan sayur..kamu benci sayur..
dari hanya kawan- kawan biasa selama 5 tahun..
kalau kira balik, sudah 7 tahun aku kenal kamu…
start dari channel #kopu mirc..dengan nickname ” girlpower”
sampailah tarikh 14hb 5 2006…
aku dengan berani meng’declair’kan diri aku yang xseberapa ini dengan kamu…
even time tu kamu cakap ” my love with u still in the air “…
dan sekarang…
aku harap kamu mampu menjadi my trully otherhalf dalam hidup aku..