Archive for April, 2010

daily news

April 9, 2010

Komang gila kalau sape tak main facebook. Tapi bila dah tahap gila, aku jadi menyampah tengok orang yang update status. Dah takde muka lain ke nak meyemakkan wall home facebook aku nie. Umur je dah besar panjang.

Contohla. Nama Minah binti Azmi. Kawan aku. Tahap kronik gila babi punya update status.

09 10 am: pheWw..keje baNyaK. TensyEn dowH.
09 37 am: arghhh..mengidam nak mam Nasi aYam lunch nanti..nYam-nyam..huhu
12.00 : out untk LuNch..
01 03 pm: gurp..kenyang…hahahaha
01 25 pm: baru lepas berlari-lari anak balik dari jamban. Akew berak tahi keluar 5 ketul. Bau sambal tompoyak. yuhuhuhu..nak kew??
02 37pm: siot jew customer nie..tahu marah jew, kLau nak cepat, ko BuaT sndiriew la.. =(
04 55 pm: oooooo..cpat la pkul 530..nak balik ne..hahaha

kemudian dia sampai rumah.sambung lagi.

06 10 pm:  phewww..jalan jammed teruks..hate that..huhu
07 00pm: beli martabak dan mee celup otw balik tadi.huhu..my dinner time..sapew nak??nyam-nyam..
08 00pm: ops..mandi time!!!hahaha..ketiak dah busyuk..lubang jubo*q aku pun da masam..huhu

lepas mandi.dia sambung lagi. lebih ekstrim.

09 30 pm: i miss u sayang.wink-wink…yuhuhuhu…
09 45 pm: i hate people who are always misunderstood women.
10 21 pm: minum milo ais sambil mkn brownies sambil layan AF. hahaha..nak kew??
11 05 pm: aduh..lupa nak korek buang tahi hidung yang tengahari tadi…yuhuhu..sape nak??
11 30 pm: nak buat facial jap sebelum tidow.Huarghhhh…
11 53 pm: malas nyer i nak pegi kejew eSokk =( tengok muka bos..deal dengan customer..call Dato, Tan Sri..even aku keje kerani jer..yuhuhuhu…nak kew??
12 05 am: tido time..guDnite malaysia..sweet dreamz~~ yuhuhu..nak kew??

Sudah-sudahla.Macam la aku nak tahu sangat ape ko buat.Esok ko tulis lagi benda-benda sama. Bukan esok jer, hari-hari. Buleh jadi gila aku nak skip ko punya update status sampah ko tu nak baca update kawan-kawan aku yang lain. Sedarla.Ko bukan artis pon orang nak ambil tau semua apa ko buat. Kadang-kadang takde orang bagi comment pon apa yang ko tulis. Kesian aku tengok.

Kalau ko nak sangat perhatian, ko update la status camni. Seminit sekali pun takpe.

09 00 am: aku rasa panas.
09 01am: aku buka butang baju kurung aku.
09 02am: aku angkat kain aku.
09 03am: aku bukak bra aku.
09 04am: aku buang panties aku.
09 05am: bos datang dari belakang.
09 06am: bos keluarkan tangan dia dari dalam baju kot.
09 07am: bos suruh aku meniarap atas meja.
09 08am: aduh.pungung aku tertindih keyboard komputer.
09 09am: Bos tersenyum tengok aku tolak keyboard ke tepi.
09 10am: Aku merengek manja.
09 11 am: Bos keluarkan senjata rahsia.
09 12am: Bos goyang-goyang.
09 13am: Aku ketawa sampai terkentut-kentut 12kali dalam seminit.

Kalau status macam tu takpe la mangkuk. Ada jugak manusia yang umur dah tua, tapi tak matang langsung.

Pls la. Orang lain pon sibuk jugak.Tapi takde la yang over macam ko. Kalau muka tu cantik takpe. Gigi depan pun berlapis tiga dengan gigi belakang.Pergh.Geli aku tengok.Dahla geli, tak sedar diri langsung.

Bajet hot?

Advertisements