Archive for August, 2008

konbo day

August 28, 2008

pic time abg aku konvo aritu..
aku next sem..yeh yeh!!!

ecece..muka bangga da grad..neway congratz!!
bunga tu family i beli ok..xmain cabut2 belakang nie..
“anak sulung ma grad doh nie..”
pink lady :tgk..samo dop muko aku nga abe aku??mesti la laim..
mrs.idayu a.k.a menantu sulung che nawi..
kaki tu..lamo ker tingga kasut sajo pahni..
erm..nie time kakak aku konvo master dia kat UKM..
aku xda time nie…why..
Finishing School SHIT Programme..
wooo..muko banggo tu..neway..congratz gop!!
mr.wafi a.k.a menantu kedua che nawi and nadzri..hehehe..
adik aku yang kat UPM..mr.TET (nama glamer)

August 25, 2008

awat ngan muka tu??

daily news

August 23, 2008

parent aku dtg parit raja..
act da 4 hari dieorang kat johor nie..
abg aku konvo..
well..tahniah sbb da grad..abg aku la..aku lagi stahun..insyallah..
da keje pun skunk nie..kat freescale, motorola shah alam..
da kurang dah beban ayah aku sorang…
kakak aku pun ngan tunggu keje..
tahniah gak cuz da grad dia punya master..
haih..semua da keje neh..
aku da xsabar nak keje nie..
nak ada duit sndiri..kreta sndiri, rumah sndiri, bini sndiri..hehehe..
aku x puas pun nk spend masa ngan parent aku kat sini..
kalau xda test bangang isnin nie, da lama aku stay sana…
bodoh btol test buat hari isnin..
esok ma abah da nak balik..
sedih…sape xsedih…
tgk ma abah dah tua..sanggup datang jauh- jauh untuk konvo abang aku…
takpe2..
nanti yie konvo, yie sponsor tiket flite…
risau gak ngan abah drive balik kelantan..
ya Allah..selamatkan perjalanan ma abah sekeluarga..amin..
aku ingat nak balik gak merdeka nie..
tengok la macamana..
tiket bas semua da habis..
yang ada keretapi jer..
nanti la fikir kemudian..

******************************
to yatie…
jangan manja- manja sangat ok..
ur bb letih nie..
hope sembuh demam alergik makan seafood tu..
itik tetap tak best..

my chenta

August 21, 2008

rindu banget la dengan kamu..
kamu rindu aku tak?
kamu ingat tak kat aku?
aku selalu ingat kamu, rindu kamu,chenta kamu..
selalu sangat- sangat tau..
tapi itik tak best kan..kan??

aku selalu nyanyi lagu nie kan dengan kamu..
kamu memang best la..
kenapa kamu over acting sangat dalam gambar??
tapi kamu memang best la..

kita nyanyi sama-sama ok..