Archive for July, 2008

July 30, 2008

erm..
xda pe pon untuk aku malam nie..
kiri kanan depan belakang..sama jer..
rokok tinggal sebatang..simpan jer la..esok nk hisap..
duit??baru jer tadi en.Labang beli meggi aku 70sen..aku sedekah..no sold 2nite..
hs??ntah..profile silent 24jam..
kawan-kawan??tido..sambil tet tet dgn awek..
mak guard??en.Ali ckp mak guard baru hostel nampak gersang, horny..aku on jer..
makan??tadi tunggu ain kat kantin..mcm semalam..”bodohnye abg senior”..sape2?
kereta??lain kali la bayar duit minyak..tunggu aku songlap duit claim..stuju2..
tubuh..hmm batuk..”yie..aku ambik rokok ko..nah ganti balik 3btg”..
tido.

*feel ngan lagu the verve..drugs dont work*

DIARY

July 29, 2008

memandangkan aku langsung tidak dapat melelapkan mata, akibat bilik ku syurgaku bertukar menjadi bilik ku nerakaku dengan suhu mencapai 50 darjah celcius..sudah cukup untuk membuatkan telur “ayamku” menjadi separuh masak..dan menghanginkan mood aku..

halfday diary aku start seawal pukul 6.45pagi..even aku tidak tido pun semalam..aku cuba gak untuk tido, tapi Ali..Ali tetap Ali..melayan perasaan dengan seorang rakan..bercakap pasal perempuan..kehidupan..cita- cita..cukup untuk membuatkan aku melupakan bantal busuk aku..
tengahari tadi..aku mendapat satu sms dari kakak ku di kampong..* bukan dara pingitan ok*..dalam sms tu dia cakap ada pencuri masuk dalam rumah aku dan terserempak dengan dia kat dapur..ala-ala bertembung gitu..tapi xda kemek2 macam kereta eksiden pon..

haih..syukurla xda benda2 yang xdiingini berlaku..pencuri tu pon xsempat nk menjalankan aktiviti mencuri mereka,dengan kakak aku berjaya menjadi atlet pecut 100m dengan terus berlari tinggalkan rumah meminta tolong jiran..
kalau aku ada magik..aku sumpah semua pencuri dalam dunia nie jadi babi..jadi ayam daging ker..senang..cukup umur aku sembelih..sunatkan kemaluan 12x ke..sunat,then jahit balik..then sunat lagi..jahit balik..biar buruk batang ko tu..hehe..emo plak..nasib baik aku xda magik..”air magik” ada la..hehehehe..

untuk kakak aku yang tercinta..
jangan takut- takut ok..kalau takut gak nk stay kat umah esok2, ikutla abah pegi skolah..bahaya perempuan sorang2 diri stay kat umah..

untuk Ali..
ganti balik rokok aku satu kotak semalam sbb aku xtido layan ko..even ko yang banyak layan aku semalam..duda la Ali..bini tido awal sangat semalam.. =(

oooo yehhhh

July 28, 2008

“weh..da pindah bilik baru..stay sorang2 best la ko”..
”eh..ye ker?”
“ye la..bogel la ko nanti kat dalam tu sorang2 nanti”
“bleh tgk blue sorang2..kompem la bogel ko nanti”
“kalau aku masuk bilik ko ada licin2 atas lantai siap ko”..
hahahaha..gelak macam setan.

ohh**..
bilik ku syurgaku..
naked time!! yehyeh

tokey bercakap..

July 24, 2008

susah kalau dah dapat jadi tokey nie..
sebelum nie 80 biji..
clear..

smalam 100 biji..
ayam ada..daging ada..
clear..

malam nie 120 biji..
kurma ada..tikus ada..laici ada..janin kambing ada..
tipu la tu..
clear lagi..

kepada bini saya..
yang mengandungkan anak sulung kami..
jangan marah eh abang slalu tido awal skunk nie..
syg kan mengandung..
mana bleh abg nak manja- manja cam slalu..
kang gugur kan baru tau..
paham- pahamla pekerja buruh cam abg nie..
ok?