Archive for November, 2008

daily news

November 30, 2008
KAKITANGAN Jabatan Kerja Raya memberi panduan kepada pengguna yang melalui jalan Kuantan-Kuala Terengganu berhampiran Merchang, semalam.

kalau banjir kat Setiu, gua boleh nk elak lagi..
gua bleh lalu ikut jalan pantai..
tapi…
kalau banjir kat jalan Kuantan- Kuala Terengganu…
camne gua nk balik SELASA nie!!
ada ke jalan lain lagi gua bleh lalu..
Advertisements

daily news

November 25, 2008

haih..malam nie gua dengar lagi ayat cliche..

“budak-budak dr kelantan ngan terengganu mudah kena caltural shock”

eh..gua hairan la..
apa salahnya klau orang timur jd camtu..
tempat gua xda benda camtu..
xda..xda..
so biarla kami terkejut budaya..

mcmla kami nie jakun sangat..
ok..stop pasal benda yang dah kira kuno..

***************
life gua…
susahkan kalau sorang kat sini..
sorang lagi kat sana..

kalau guna ayat banyak kerja..
selagi xmati..selagi tu la manusia ada kerja..
klau nk ikutkan gua..
da lama gua balik kelate..
gua bukan ada duit sangat nk terus stay sini semata-mata untuk bangun makan tido..
*ada la skali skala..heeeee
so tolong la faham..

GUA ADA KERJA…KERJA GUA ROGOL LAB CONCRETE TIAP-TIAP HARI..

2 hari lepas aku di F2

November 21, 2008

da lama gua tak update blog gua..
banyak gua nk tulis..tapi wayerles hostel lahanat buat hal..
seminggu gua tak dapat nk connect masuk proxy..

haih..
minggu final dah habis..
teringin gua nak balik kampong..
mak gua call ckp..kelate hujan lebat..
tu tanda gua kena hibernasi atas katil 24jam balik nanti..
kan best klau gua dah ada bini..
mesti gua selalu buat aktiviti panaskan badan musim-musim hujan camni..hehehe
*untung sape-sape jadi bini gua nanti..

tapi yang gua sedey sekarang..
gua kena stay kat parit king maybe dalam seminggu lebih lagi..
petang- petang camni..gua asik termenung jer depan komputer..
gua duduk sorang- sorang dalam bilik..
mesti best kan klau server ut*m bagi access utk tengok redtube..
xda la gua rasa hbosan cam bangang camni..

daily news

November 7, 2008

gua xdapat tinggal hostel sem depan..
gua ada baki satu sem jer lagi..
tapi ada ber*k tak kasi gua masuk hostel jugak..
alasan ber*ks- ber*ks (merujuk kepada orang-orang atasan) sebab nak ikut kriteria dan nak sumbat budak-budak INS*P dalam hostel, maka ber*k( orang bawahan) terpaksa reject pelajar yang masih tinggal satu sem jer lagi macam gua keluar hostel..
memang ber*k dan ber*ks sekalian langsung tak tahu nak jaga kebajikan insan terpuji macam gua..
dulu ber*k selalu ajak masuk hostel..siap promote lagi..
kalau gua tahu kamu semua nie ber*k, gua awal- awal lagi tak mintak hostel..

gua dengan muka tebal atau dengan muka tak malu balik semula menumpang rumah sewa lama gua..
kalau boleh, gua nak pakai topeng dalam rumah tu..
gua malu..
tapi gua still kacak dengan imej camtu..bukan salah gua..