Archive for March, 2008

lately.. =)

March 31, 2008

hmm skunk nie saya tengok dah ramai kawan- kawan saya
menjadi blogger..
neway..to all of u..
welcome dude..
we all new here..
just jot down anyting u want..
make use of that ok..
create a new medium for us to share anything with everyone..
sumtime there is sumting that we cannot tell with our mouth only..
hope that list will increase ok!!!

chaiyoxxxx =)

mymz = personal
chris = personal
koyok = futbal,personal
fieza = personal
rose = personal
mac = futbal,personal
joe = futbal, personal
malik= personal
rachu = futbal
faiz = personal


*personal means anything bout themself only..
*futball means anything with their main interest..from my eyes laa… =)

Advertisements

holiday = shi*

March 29, 2008
wahhhhhhhhhh!!!!
kalau tiap2 hari minggu saya macam nie…bleh buat gila tau..
even saya seorang yang xsuka hari minggu saya diganggu dengan aktiviti2 jalan2..
tapi kalau saya duduk terperap jer kat umah macam lembu laut yang tersisih..
asik tengok muka-muka sama dalam rumah..
asik tengok kucing-kucing sama yang masuk ikut pintu depan rumah,disergah lalu lari ikut pintu belakang rumah..
asik tengok meja study dengan penuh footnote atas meja..
asik tengok pintu tandas yang sentiasa terbuka..betul2 dekat dengan meja study aku…
asik baca surat khabar 2minggu lepas bawah kaki aku..
asik tengok baju2 kotor aku penuh 2 baldi..
haih…pls…
bila minggu kuliah nak start nie..
tapi dah akhir2 sem camni..tunggu nak masuk study week..aku asik xdtg class jer..hehe..
ntahla…
mlm nie ada BBQ..
hope kat situ dapatla saya mengreleasekan tensen saya..
ouchhh..alangkah gampangnya holiday minggu nie..

mish ur sooo much mum

March 28, 2008
29 March 2008
My mum birthday la.. =)
saya doakan semoga mama saya;
panjang umur!!
dimurahkan rezeki!!
sihat sokmo-sokmo la!!..(in the pink of health la..insyallah)
dah xgarang lagi ngan anak-anak dia.. =p
erm apa lagi eh..
miss ur voice act..

*(regular phone conversation when im going out at nite..hehe..no wonder la she’s da best mum for me..really take care of her stubborn son jes like me..=p)
yie:hello..ma..
mama:yie!!!!mu duk mano nie..maso nie xkelik2 lagi..ma kuci pitu,mu tido lua rumoh!!!”
yie:ma..on da way..nok balik doh nie..

miss ur hand cook la..when u cook a sup ,xkisah la sup daging ker..sup ayam ker..as long as we call it SUP, u noe dat im not gona eat them..so u oweys serve another meal to me..cuz u noe im hate sup that much..i only ate santan..thanx mama!!! erm act my dad also share the same feeling with me bout sup..
semoga mama dapat anak-anak yang berjaya dlm hidup!!!
cucu?tunggu la..xsampai masa lagi neh..kursus kahwin pun xambik lagi neh..hehe..glenya(read:gatal)..
erm..
i just love my mum so much no matter what..
i just have one mum in dis world only..and of cuz i really appreaciate, respect her with full of my heart..
mama..hepi besday!!!
n to my frend..roza felina zamzuri@oja darlim@west 10…heppy birthday to u also!!
ur such e good frend to me..

tang mana??

March 25, 2008

saya dengan test saya macam adik beradik..
saya sakit..dia pun sakit..
saya cemerlang..dia pun cemerlang..
tapi even saya cemerlang pun,apa yang saya baca xkeluar..macam mana dia nanti??xkan dia nak bagi saya cemerlang kan..
tapi even saya xcemerlang pun,tapi apa yang saya baca smua keluar,dia pun bagi la cemerlang kat saya..
saya nak masuk kategori mana nie..

tang mana nak pi nie??tang mana??