Archive for December, 2008

daily news

December 29, 2008

pergh…esok mlm..malam nie la since pkul 4 pagi gua type entry nie..
malam nie dijangka flite gua landing kat airport parit raja..
departure gua plan pkul 9pagi..
gua tak mampu nak naik flite MAS..

gua ada BOEING Kelisa jer..
geng-geng Awan Dania pun xda nak layan gua dalam tu..

esok gua bawak 2 penumpang jer..
semua kategori bapak-bapak..
bapak num 1 dia punya jam penerbangan tak cukup 2000 jam lagi since dia baru lulus lesen P..
so gua kurang yakin nak kasi dia jadi pilot esok..
bapak num 2 ada masalah kewangan..since dari dulu duit tak pernah cukup nak bayar kelas memandu..
so gua boleh ignore dia..

esok gua kena drive 11 jam..
doakan gua selamat ya..

*gua xsabar nk eksen gua punya sport rim baru neh kat parit raja.

Advertisements

daily news

December 25, 2008

tengah gua duk lepak-lepak depan laptop, gua ternampak majalah pompuan..
dah nama pon bosan, gua layan aje..
“ada kick” member gua ckp..
untung dapat tengok awek comey..

tengah duk skodeng dalam tu,gua terbaca satu topik lapuk..

“Bercinta Usia Muda; pandangan”

gua baca..
laki dengan perempuan smua bagi comment..bla..bla..bla..
kebetulan dieorang sertakan sekali gambar si pemberi comment..
majoriti umur dalam tu jumpa 1st love diorang semasa umur 20++..katanya lah..
tipu gua bukan tahu pun..
gua tengok gambar satu-satu..

“perghhh…muka camni,memang la tak laku!!! lojik la kalau dah 20 baru nk ada kapel..tu pun nasib baik ada orang nak..”

terus gua pegi depan cermin buat muka cute..
“untung sape-sape jadi gua”

beyond 2020

December 23, 2008

my yatie ayam percik..

*ayam bukan sebarang ayam tau..
ayam katik nie..

yatie semasa berumur lewat 30 tahun..

yatie penat sambil tersenyum puas..katanya gambar diambil semasa berpantang selepas melahirkan 20 anak..

*ohh..sungguh subur bakal suami nanti..

daily news

December 20, 2008

jangan la kamu “excited” sangat cerita pasal tabiat “semulajadi” kamu dengan orang lelaki..

“mensampah” jawapan dia..

“lagi-lagi mensampah” kalau kamu “excited” bagitau orang lelaki yang duit kamu habis selepas borong “kasut vincci” yang berharga tak sampai RM50- sepasang atau sehelai “jeans ladylike” yang berharga tak sampai pun RM70..

ohh pls la..

lelaki yg baik sikit akan jawab;

“ala..terpaksa layan la..nanti merajuk plak gf aku”