Archive for December, 2008

TAGG

December 18, 2008


Haih..terpaksa..terpaksa..

Nie sengaja nak buat aku sibuk la nie depan laptop..
Terpaksa reply tag GS..kalau xdapat makan nasik lemak free ngan air soya, nie maybe last aku jawab tag..
Ok..nie aku nak jawab..

1. What is the relationship of you and him/her?
sape??Maya Karin eh..my ex..fine..

2. Your 1 impressions towards him/her
Xda la cantik sangat pon..

3. The most memorable things he/she had done for you.
Dia prefer pilih mat salleh dari aku yg berdarah Hang Tuah.. maybe dia ingat aku ada masalah “saiz”..
Sampai mati aku xkan lupa tu..

4. The most memorable things he/she have said to you?
“yie..i terpaksa leave u..nanti u cari la mana- mana kambing untuk dapatkan zuriat”

5. If he/she become your lover, you will…
Buntingkan dia!!!

6. If he/she become your enemy, you will…
Tak baik tau dendam..paling-paling pun aku suruh dia buat aksi ghairah depan aku..

7. If he/she become your lover, he has to improve on his/her
Letak silicon..mak suka la 38++ nie..ngeheee

8. If he/she become your enemy, the reason is…
Silikon dia bocor..sakit mata tengok saiz nasik lemak 30sen balik..

9. The most desirable thing to do on him/her is?
Masuk penjara atau pusat pemulihan akhlak bersama-sama..

10. The overall impression of him/her is..
Erm..saya menang motor!!

11. How do you think the people around you will feel about you?
“Mak mesti hebat kan kat ranjang”

12. The character of you for yourself is?
Sukakan keindahan alam..contoh terdekat, mak suka tengok perempuan cantik la.. mesti mak goyang, jalan pun macam itik pastu..

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
Mak paling xsuka bila orang tanya pasal saiz spender mak..”cukup-cukup makan jer tau”..mak dah kasi clue tu, nanti nyah fikir la sendiri..

“Skodeng mak senyap-senyap xmain ok”

14. The most ideal person that you wanna be is?
Kalau boleh mak nak jadi seorang yang seksi luar dan dalam..

15. For the people who likes you, say something about them.
Mak xkan kecewakan anda semua tau!!

16. 9 people to tag
Smua da tido la time camni..mana da orang online lagi..

*ikhlas nie tau jawab..ngeheee

Advertisements

daily news

December 15, 2008

dalam rumah gua, ada dua puak kalau tengok berita..bapak gua orang PAS..gua dengan mak gua orang UMNO..

jarang gua dengan mak gua dapat tengok berita dengan aman..bapak gua yang telah mengisytiharkan menjadi ahli PAS seumur hidup tidak pernah stop dari kutuk kerajaan..itu salah, ini salah, ini tak betul, itu tipu, ini rasuah, itu rasuah..senang citer, semua la salah..

gua pun tak faham..macam malam tadi..bapak gua duk bising dengan harga minyak..

“kerajaan patut turun lagi..biar minyak jadi RM1.50 kebawah..tipu duit rakyat nie..” kata bapak gua bersungguh-sungguh..

Gua UMNO..gua lawan balik;

“mana boleh turun banyak..income kerajaan, kalau turun banyak, mana nak pusing duit nk bayar gaji rakyat”..

“nanti awak jugak yg bising kalau xdapat bonus hujung tahun”..mak gua sound bapak gua..

“arghhhhhhhhhhhh”..ayat cliché bapak gua..tu tanda dia dah habis modal nk lawan balik..

Masa pilihanraya lepas, gua call mak gua..

“pangkah dacing la ma..bila lagi nak maju”..gua pujuk mak gua.

“ma pangkah dacing la..tapi abah mu suruh ma pangkah bulan..jgn bocor rahsia tau..nanti ma kena marah”

tapi gua tanya awek gua nk sokong parti apa..

“saya sokong komunis la”

cett!!

daily news

December 14, 2008
hek eleh..sket-sket nk private..
mentang-mentang la letak gambar bajet hot..bajet laku..bajet kluar air..
gua tak heran la..

stakat gambar korang (geng-geng private) yang guna kamera handset buatan China tak sampai 2 Megapixel tu, pastu snap gambar muka korang dari atas, tak yah nk private la..

klau stakat nk suruh orang add dulu, baru leh tengok gambar cantik ko(geng-geng private) tu,atau just nak tambah senarai friendlist sampai 5000, tu tektik orang zaman Mesolitik la beb..

come on la wei..
cantik camne pun, korang (geng-geng private) berak pun,tahi tetap busuk gak..sama kaler jugak kan?

senang jer nk cam geng-geng hot nie..
just tengok pada nama depan..mis’z,mis’s,baby,cutie and so on la…majoriti yang nama bajet ada miss cam miss universe nie,kategori private la..

*potong stim btol la..baru ingat nak cuci mata malam nie tengok gambar awek seksi.kamu tengok gambar aku bleh plak..nak private gak ah camni..baru adil.

daily news

December 12, 2008

semua orang kalau boleh nak ada orang yang kita sayangkan dalam hidup..
tapi xmacam aku..nak cakap aku nie orang yang susah bersyukur, kadang- kadang jawapan tu betul..kadang-kadang tidak..

tapi pagi tadi..
aku langsung tak dapat nak pejam mata balik..
dalam banyak-banyak sms yg aku terima, 2 sms buatkan mata hitam aku terbuka luas-luas..

satu yang ada ayat semacam “sumtime, just let u go” dan satu lagi ” afraid i will loose u cuz e small mistake like dis”..

aku tahu aku dinding..
telinga aku pun bukan ada fungsi sangat..masuk kiri keluar kanan..
senang cerita..aku bengap la..orang yg lembab nk mampos..

tahap mana aku mampu bertahan,insyallah.. akan aku usahakan..
even “tak guna cakap saja”..

give up??
ya, kamu la..

*aku tidak harapkan entry ini dibetulkan.tidak perlu sms susulan.